Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Kötü sızdırmaz özelliğe ehil olmaları çevresı ile yangın simultane insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Acil çıkış kapısı ismi ile bile aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca kuruluşda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı çoğu kez 60 dakika, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat öbür kapı imalatları kabil değildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Ana özelliği yangına dayanıklılık olan yangın kapıları, çok mualla sıcaklıktaki yangınlara isnaden insanoğluın emniyetli bir şekilde kaçmalarını katkısızlar ve rastgele bir yangın anında binadan tam çıkış için kullanılması gerekir.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen yapıda yapım edip, montaj ve onarma süreçlerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile ağırlık tuzakıyoruz.

Hassaten, astım ve bronşit kabil solunum yolu hastalıklarıyla bağlanaklı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Aynı zamanda yangın kapısının eğer olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da arazi kızılıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

 Yangın merdivenleri içeriden yahut dışarıdan kuruluşlabilmektedir. Hariçardan yapılan merdivenler daha azca maliyeti ve mevzi kaybının daha az olmasından dolayı elan çok tercih edilmektedir.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere bapların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve can kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın merdivenleri yangın ile beraberinde baskın ve hareket kadar sair saf afetlerdede kullanılabilir olması nedeniyle inceden inceye korunmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler Yangın kapısı istanbul fiyatı aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mahir personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu makaslamakmızda;

Binalarda belli başlı standartlarda vaziyet alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page